search
top

Int. Ch. Caterwaul’s Jingle Balls

Int.Ch. Caterwauls Jingle Balls   2010-2023

Jingle Balls (alias JB) werd in de kerstnacht geboren, vandaar zijn naam Jingle Ba(e)lls. Hij was echt een kerstgratificatie: als laatste van het nest kwam er nog een crème ventje.

Hij was een grote, zware kater met een echt prachtige oogkleur. Die oogkleur zat net zo vastgebakken zit als bij zijn vader Columbus, die toen hij op 14-jarige leeftijd overleed, nog prachtige dieporanje ogen had.

JB, of de kleine Columbus zoals ik hem nog steeds noemde, was zachtaardig, geen macho, zelfs eerder iets verlegen naar vreemden. Borstelen vond hij heerlijk, als ik te snel stopte naar zijn mening, kreeg ik een stevige pets met het verzoek “Vooral doorgaan!”. Dat deed zijn vader precies zo.

Jingle Balls was de opvolger van zijn grootvader, wijlen Gr. Int. Ch. Positively Cloten. Bij de jaarlijkse check-up toen hij twaalf was waren zijn nieren nog zo goed dat een dieet niet aan de orde was. Over zijn hart zijn nooit twijfels geweest, dat was altijd gezond en sterk. Helaas werd een tumor in zijn keel hem een half jaar later fataal. We missen onze blonde kerel en hiermee lijkt na 30 jaar een einde te zijn gekomen aan onze fok van ‘ ‘Caterwaul creamies’.

 

About me

Sire: IC Cattractive Columbus
Dam: Caterwaul’s Jetsetter

Colour: Cream
Born : December 25th 2010
Bloodtype B

Showresults
HCM/PKD testresults

 

 

 

 

 

 

 

Dochter MadeliefXJB

 

JB’s dochter X-Mas Wonder

 

top