search
top

Eur. Ch. Positively Banksy

is genoemd naar de graffiti kunstenaar Banksy uit Bristol (Wales) die zijn identiteit angstvallig geheim houdt. Aan onze kater Banksy uit Wales is echter niets geheimzinnigs, zijn lieve karakter sprankelt je uit zijn dieporanje hazelnootogen tegemoet. Zijn ware aard liet hij al zien op het vliegveld in Bristol: door verbouwingskabaal leek het alsof de derde wereldoorlog daar was uitgebroken. Maar Banksy trok zich nergens iets van aan en ging mee het vliegtuig in alsof hij dagelijks de shuttle Bristol-Amsterdam nam.

Op zijn eerste show(Neocat-Olst) werd hij beste blauwe kitten. Daarna haalde hij met gemak zijn CAC’s voor Champion, werd Best in Show en twee maal beste blauwe kater. In 2019 werd hij Internationaal Kampioen. Hij behaalde zijn drie CACIBs in drie shows en werd in alle drie shows Best In Show en op de show in Duitsland zelfs Best of Best en Best Over All! Hij vindt showen leuk en een nachtje in een hotelkamer ook.

Inmiddels (2023) is hij Europees Kampioen met nog een Best of Best in maart 2023. We weten nog niet of hij doorgaat voor Wereldkampioen: de ene keurmeester zegt dat het juist prachtig is een echt volgroeide open kater nog op de show te zien en roemt zijn nog immer prachtige oogkleur, een ander vindt dat een kat met zeven jaar te oud is voor een show….. Tja, wij gaan niet elke maand naar een show en vinden het jammer dat sommige katten op heel jonge leeftijd al Europees Kampioen zijn terwijl ze nog amper volwassen zijn.

Inmiddels is hij zeven jaar oud en zeven maal gescreend voor HCM en PKD – beide negatief – door drs R.J. Gerritsen, internist met specialisatie cardiologie, De Kompaan, Ommen. Lid Collegium Cardiologicum http://www.collegium-cardiologicum.nl/..>

 

About me

Sire: Olympic Grand Champion Steelaway
Mr.Brightside(blue)
Dam: Skellum Stellar Dawn (blue)

Date of birth: 22-06-2016
Colour blue
Blood type B

Showresults
HCM/PKD testresults

Banksy, juni 2018, foto M. Schrier

 

 

 

 

 

 

 

 

Banksy’s vader Steelaway Mr.Brightside

 

 

top