search
top

Gr. Int. Ch. Positively Poppycock

Poppycock kwam uit Wales, zijn bijnaam was ‘De Cock met C-O-C-K’ naar de bekende inspecteur uit de verhalen van Baantjer. Poppycock was een sul, die het liefst op schoot zat en eten verorberde.

Op shows is hij verschillende keren beste blauwe Brit geweest (BIV), BIS en twee keer was hij Best of Best van alle Brits kortharen. Dat dankte hij aan zijn prachtige vacht, glanzend en dicht aanliggend als die van een zeehond. Toen hij Gr. Int. Ch. was, zijn we gestopt met showen.

Hij was dekkater van 2010 tot mei 2016. Dat jaar verloren we onze laatste oude vent (Caterwaul’s Touchstone). We hebben altijd mannelijke castraten gehad, ze zijn zo belangrijk voor een kattengroep. Nadat we in 2010 al van onze andere oude kerels, Caterwaul’s Dom Perignon en Cattractive King Lear, afscheid hadden moeten nemen, werd het nu te leeg in huis. Daarom besloten we Poppycock te laten castreren.

Hij genoot ervan weer de hele tijd in huis te zijn, zonder katerbroek. Helaas kreeg hij reuma. Daardoor kon hij niet meer goed hurken in de kattenbak en dat resulteerde weer in verstopping. Hoewel hij braaf zijn laxeermiddeltjes slikte, moest onze dierenarts hem toch diverse malen onder verdoving leeghalen. Dat was erg pijnlijk voor hem. Toen hij bijna elf jaar oud was en het weer moest, besloten we dat we hem dat niet weer wilden aandoen.

Ik mis hem ontzettend, hij was mijn vaste bedmaatje, en heeft me zo getroost toen ik na een ongeluk lange tijd niet kon lopen. Ook al deden zijn gewrichten zo pijn, hij klom toch op bed om me gezelschap te houden en zelfs nog die laatste nacht, kwam hij langzaam en pijnlijk de trap op om bij me zijn.

“These miss you nights are the longest.”

 

 

About me

Sire: Cattractive Utherpendragon
Dam: Willowood Hatti Jacques

Colour: Blue
Born : May 9th 2009 – 2020
Bloodtype A/B

Showresults
HCM/PKD testresults

DNA-testing showed that Poppycock
does not have the longhair gene.

 

 

 

 

 

 

 

top